Blogg

Insåg just att jag har missat att starta upp en ny sida för det här året!!

2016-02-26

Idag är det karvning som gäller. Tre kalkoner direkt från rökeriet ska förvandlas till lite mindre bitar för att gå ner i frysen. Det luktar himmelskt i köket!

Jag har några stycken till salu dessutom. Är någon intresserad så maila!! Ni har på er tills i morgon, sedan måste de ner i frysen.

Jag har nu ägnat en dryg timme åt att dela och skära upp en kalkon. Liiiiite pyssel...

Sa jag att det luktar så att man nästan dreglar i köket?

En knäckemacka med rökt kalkon. En omelett med dito. Sallad. Gratäng. Med potatissallad eller potatisgratäng. En knäckemacka till. Fast varför begränsa sig till en?!!

Sa jag att det doftar ljuvligt?

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)