Din Rubrik

Man måste ju prova.

2013-11-04

Jag har aldrig förstått vitsen med att äta lutfisk. Jag äter det om det serveras för det smakar inte illa på något sätt, men jag förstår inte varför man serverar det och hur någon kan längta till det. Det smakar ju absolut ingenting. Det är som att peta i sig vatten i fast form ( utan att det är is då förstås ) och då kan man väl servera just ett glas vatten tillsammans med vit sås, kryddpeppar och ärtor.

Nu har jag hittat en till liknar-vatten-i-fast-form-utan-att-vara-is- maträtt.

TOFU.

Det ska ju vara fullproppat med proteiner och fast jag inte gillar sojaprodukter ( GMO så att det sprutar om det ), så skulle jag ju prova det. Jag köpte ändå något jox med örtkryddor på, men det gav inte mer smaksensationer. Det är TOTALT smaklöst. Jag tror att man skulle kunna kalla det för lutfisk om man serverade det med rätt tillbehör. Jag har fortfarande kvar en stor bit och jag tänker minsann inte slänga dem, för man slänger inte mat, så jag får väl peta i mig den, för den smakar ju som sagt inte illa.

Jag undrar hur den blir med sylt och vaniljsås?

Antal kommentarer: 3

2013-11-05 09:43:26 - Nina, stjarnkraft.blogspot.com

Hear, hear! Jag kunde inte ha sagt det bättre själv :o)

2013-11-05 14:06:33 - dianne

Det mesta blir väl bättre med sylt och vaniljsås????????????

2013-11-05 17:25:42 - Annacarin

Dianne - Du har så rätt så rätt.:D
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)