Jag blev så rysligt sugen på heta räkor i curry idag och jag visste att jag hade ett paket med räkor i frysen. När jag malde mat till grisarna, så passade jag på att ta upp paketet så att jag inte skulle glömma det när jag gick in. Det var ett stort paket, så jag la in det i frysen inne under tiden jag satte på kastrullerna, så inte alla räkorna skulle tina. Fräsa lök i lite margarin. Tillsätta creme fraiche och massor av curry och lite salt och peppar. Ner med en burk med majs och koka en stund. Man kan ju inte låta räkorna koka med, för då blir de sega, så när det hade blivit simmigt och gott i pannan, så tilsatte jag räkorna. De var hopfrysta i en enda klump, så jag dängde påsen i skärbrädan först, klippte upp ett hål och hällde rakt ner i pannan. Inte ett lass precis, men rätt så mycket. Räkor. Frysta. MED skal.
Handskalade räkor? Blaha blaha.
Munskalade is da shit!