Jag har ju fått ett nytt kök och allt som var intryckt i kammare och sal har nu diskats och flyttats in i skåp och lådor i köket. Nästan allt i alla fall. Jag har haft ett mycket noggrant system när jag har sorterat in allt. Jag har delat in saker och ting efter användningsområde för att få lite mer koll på allt. Jag har ju massevis med mer skåpsutrymme nu, så det verkade bra att få ordning på allt från början. Det VAR ordning. Det ÄR fortfarande ordning. Fast jag vet inte vilken... Jag har just gjort fläskschnitzel. Till det behövs skorpsmulor. Tillhör det bakjox eller torrjox? Eller räknas burken som så vacker att jag har ställt den på en öppen hylla? Kanske var den så hög att jag inte fick in den bland torrjoxet och inte tyckte att den passade bland bakjoxet och därför lät den stå kvar i det gamla skafferiet?
Nu ska jag äta fläskschnitzel med gröna bönor och pasta. Pastan är köpt, allt annat är hemkört. ALLT ANNAT.
Skorpsmulor är ju inget annat än torrt bröd.
Knäckebröd är torrt bröd.